Crowdfunding Hanne Maudens

Hanne Maudens, ex-leerling stw Mariagaard Wetteren, afgestudeerd het schooljaar 2014-2015, heeft een crowdfunding-actie opgestart.  Hanne is na Nafi Thiam de beste zevenkampster van België en was zo goed als zeker van deelname aan de Olympische Spelen van Tokio 2021. Hanne heeft de moedige beslissing genomen om na een burn-out te veranderen van discipline en stapt over van de zevenkamp naar de 400 meter en 800 meter. Haar verhaal kan U lezen via www.hannemaudens.be .

Jammer genoeg is Hanne door deze overstap niet langer elite-atleet bij de Vlaamse Atletiekliga, hierdoor verliest ze alle financiële ondersteuning. Ook haar contract bij Sport Vlaanderen is ze hierdoor verloren. Hanne heeft in 2021 nog een korte periode om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen en het geld van de crowdfunding en de verkoop van de pins zal ze gebruiken om zich in de best mogelijk omstandigheden voor te bereiden op haar indoor- en outdoorwedstrijden.

Na Greg Van Aevermaet is Hanne de tweede ex-leerling van onze school die zou mogen deelnemen aan de Olympische Spelen. Als school kunnen wij niet anders dan supertrots zijn op haar.  Hanne is vast van plan te bewijzen dat ze haar statuut waard is 

Voor deze crowdfunding verkoopt Hanne PINS (voor 10 € / stuk). Wie graag Hanne wil ondersteunen en helpen kan een bestelling plaatsen door een mailtje te sturen naar hanne.maudens@gmail.com .

Indien U Hanne nog meer wenst te steunen richting Tokyo kan dit via deze link:  https://kadonation.com/p/600006351

Alvast bedankt om Hanne te ondersteunen.

#sprinttoTokyo 

 

Foto: Christine Eloot

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.