De ronde van Vlaanderen - Greg Van Avermaet fietst mee met de 4des

Net als de jongens en meisjes van het vierde jaar lichamelijke opvoeding en sportwetenschappen, studeerde ook Greg aan Mariagaard!

"Ik heb niks dan goeie herinneringen aan mijn schooltijd hier. Ik begon in het vierde jaar en had ik het toen geweten, ik had hier mijn hele middelbaar doorlopen". "Ik ben vaak met de fiets vanuit Hamme Zogge naar hier gereden. Het was dan ook een beetje nostalgie toen ik deze ochtend naar hier reed", zegt Greg.

De fietstocht is heel goed verlopen, buiten één valpartij tamelijk in het begin van onze tocht, (zonder echt zwaar gekwetsten). Greg was bijzonder sympathiek, en onze leerlingen hebben een paar keer mogen demarreren met hem, wat ze natuurlijk super vonden!

Top was de wedstrijd op de Berendries, waar men mocht proberen om Greg bij te houden … de winnaar mocht van fiets wisselen met hem ( wat uiteraard niet gebeurd is … )

De leerlingen waren heel enthousiast, en bedankten de organisatrice, Mieke Poppe, op het eind van de rit, voor een super leuke dag !

Enkele reacties:

Bert G.: De dag was fantastisch, het was een zeer mooie route door de Vlaamse Ardennen. Het was ook zeer leuk en interessant om samen met Greg Van Avermaet te fietsen.Wandelen met de alpaca’s was een unieke ervaring!!! Hartelijk dank voor de mooie dag. Voor herhaling vatbaar!! 

Michaella , 4LC : de fietstocht was heel erg lastig, de heenweg zwaarder dan de terugweg, maar alles is vlotjes verlopen, behalve een botsting tussen Riekeline en Arne. Het bezoekje aan de alpaca’s was heel tof , het zijn super vriendelijke beestjes, hun vacht is heel erg zacht, we mochten hen eten geven en er mee wandelen, dit was een leerrijke ervaring !

Kimberly, 4LC : de groessfeer is enorm verbeterd ! iedereen hielp elkaar, de moed om door te zetten was bij iedereen groot! De wandeling met de alpaca’s was leuk, vooral met de obstakels ( modder, water, brugjes… ) zeker om nog eens over te doen, maar dan zonder fiets ! Leuke ervaring !

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.