Lezing Chris De Stoop 18 december 2018

Graag brengen we jullie op de hoogte van een lezing van de auteur Chris De Stoop over zijn boek ‘Wanneer het water breekt’ in het cultuurcentrum Ankerpunt  te Wichelen op 18 december 2018 om 20 uur.

Het is het aangrijpend verhaal over bootvluchtelingen, dat inzoomt op één boot, één familie . Het waargebeurde verhaal van visser Hung en zijn dochter Quyên, die al een tijd geleden hun vaderland Vietnam ontvluchtten. Hung begon met zijn gezin een nieuw leven in Wichelen en de kinderen liepen school in Mariagaard. Quyên bouwde het succesrijke restaurant Little Asia op in Brussel, maar worstelt nu met haar identiteit.

In het boek wordt er geschreven over Marigaard en de manier waarop er hulp werd geboden aan het gezin. De auteur vermeldt in zijn lezing de dankbaarheid van de familie ten opzichte van de school.

Chris De Stoop sprak in een gesprek dat hij had met directie eind september, zijn hoop uit dat er een delegatie van Mariagaard zou aanwezig zijn op de lezing in Wichelen, de plaats waar alles begon… 

 

Praktische info :

Men kan tickets (5€) online aankopen  via www.muskuton.be

Reserveren en ter plaatse betalen, kan door een mailtje te sturen naar cultuurdienst@wichelen.be met vermelding van naam en het aantal tickets of men kan tickets  telefonisch reserveren 052/43 24 09.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.